top of page

Hoe ik werk

Coachingstraject 

Voel je een intrinsieke motivatie om met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik zal jou in dit gesprek uitleggen hoe ik te werk ga en ik wil jou daarnaast laten ervaren wat dit met je doet. Zo kan je al na de eerste afspraak ervaren of dit bij je past en wat mijn behandelingen met jou doen. 

In mijn sessies werk ik op verschillende manieren. Zo voer ik gesprekken over bepaalde levens)ervaringen, maar kan ik soms ook (in overleg met jou), jouw lichaam gebruiken om jou te laten voelen waar de spanning zit. Dit noem ik ook wel; lichaamsgerichte coaching. Met ons hoofd kunnen we van alles beredeneren, beweren en (onbewust) verdraaien, maar het lichaam daarentegen liegt nooit. Soms kan daarnaast een lichte aanraking of acupressuur (zachte druk met duimen op bepaalde punten op het lichaam) al een hoop spanning laten vrijkomen. Meestal kunnen we in vier afspraken al een heleboel bereiken.  

Meestal volgen een aantal sessies waarin ik gesprekken, oefeningen en acupressuur met elkaar afwissel. We hoeven echt niet te graven in het verleden, want hetgeen waar jij mee worstelt bevindt zich in het NU en dit is altijd mijn ingang. Wat je moet weten over het verleden, brengen de uitdagingen van het heden wel aan het licht. 

Door op gevoelsniveau naar jou te luisteren en aandacht te geven aan hetgeen achter jouw woorden ligt, motiveer en begeleid ik jou naar waar het wringt en waar de knoop van jouw worsteling zich bevindt. Ik ondersteun jou bij het losmaken van deze knoop. Ervaar zelf hoe alles weer in beweging komt, zodra jij jouw aandacht naar je gevoel durft te brengen.  

Voor bedrijven

Behalve het coachen van particulieren, verzorg ik ook coaching voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers toegang te geven tot een persoonlijk coach. Coaching ondersteunt, daagt uit en stimuleert vanuit de overtuiging dat de medewerker zelfsturend, zelflerend en zelf verantwoordelijk is. Via mijn coaching sessies wil ik de medewerker graag helpen om inzicht in zichzelf en zijn of haar gedrag te krijgen.

Zo kan een coachingstraject in verschillende situaties wenselijk zijn, bijvoorbeeld wanneer mensen:

  • Worstelen met spanningen, angsten en andere geestelijke ongemakken

  • Onrust ervaren en vaker ‘uit het hoofd’ willen komen

  • Dichterbij hun gevoel willen komen

  • Zoeken naar ontspanning en balans

  • Onbewust uit koers zijn geraakt en niet goed weten hoe ze verder moeten

Tarieven 

Mijn tarieven voor particulieren bedragen:

  • 65 euro per coachsessie (ongeveer 75 min), omdat massage en coaching bij mij vaak in elkaar overlopen, hanteer ik hiervoor 1 tarief.

  • 45 euro voor een massage voor kinderen (ongeveer 45 min).

 

Zakelijke tarieven op aanvraag.

Mijn praktijkruimte is gevestigd aan huis, Rijksweg 37 in Dorst.

bottom of page